Show menu

Våra kampanjer

Vi fixar din AC

Varmt i bilen? Vi kontrollerar luftkonditioneringen i din bil. Välkommen in med din bokning. 

Läs mer om kampanjen

Nya Peugeot Partner

Nya Peugeot Partner har blivit hyllad av kritiker världen över och är en transportbil som riktar sig till dig som är yrkesproffs. Allt för att underlätta i din yrkesvardag. 

Läs mer om kampanjen

Nya Peugeot 508

Nu är det nära! Nya Peugeot 508 har blivit hyllad av kritiker världen över och lanseringen närmar sig. Förboka din bil och garantera därmed att du blir bland de första i Sverige att få köra nya fantastiska Peugeot 508.

Läs mer om kampanjen

Peugeotkortet

Peugeotkortet gör det bekvämare och mer ekonomiskt fördelaktigt för dig som Peugeotägare. Använd det för alla dina köp, så samlar du bonus som du sedan kan använda till att betala din service eller tillbehör hos Peugeot.

Läs mer om kampanjen

Nya Peugeot 308

Nu är den här! Den nya Peugeot 308 har ett häftigare temperament än någonsin och ger en helt ny körupplevelse.

Läs mer om kampanjen

Nya Peugeot 5008 SUV

Väntan är över. Nu är den här. Nya Peugeot 5008 SUV är med sina kraftfulla och snygga linjer och med den senaste tekniken helt och hållet designad för att ge dig en exklusiv körupplevelse och större frihet. Välkommen in och provkör den hos oss!

Läs mer om kampanjen

Transportbilskampanj

Med PEUGEOT PRO+ får du en fullutrustad transportbil som inkluderar utrustning som underlättar ett proffs vardag. Välj bland våra populära modeller Partner, Expert eller Boxer.

Läs mer om kampanjen

Peugeot NOW Privatleasing

Peugeot NOW Privatleasing, det enkla sättet att köra en helt ny Peugeot. Inget lån, ingen kontantinsats, inga bekymmer – bara tanka och kör. 

Läs mer om kampanjen

Alla älskar en vinnare

Nya Peugeot 3008 SUV röstades fram till Årets Bil 2017 för sin unika design, nyskapande interiör och fantastiska köregenskaper. Provkör den hos oss idag!

Läs mer om kampanjen

Prisgaranti på originalservice

Nu inför vi prisgaranti på vår originalservice, vilket betyder att du inte behöver betala mer för att besöka en riktigt bra auktoriserad verkstad.

Läs mer om kampanjen