Show menu

Våra kampanjer

Nya Peugeot Partner

Nu är den här! Nya Peugeot Partner, Van Of The Year 2019. Du som redan har bestämt dig, du har en unik möjlighet att förboka din bil.

Läs mer om kampanjen

Nya Peugeot 508

Nu är det nära! Nya Peugeot 508 har blivit hyllad av kritiker världen över och lanseringen närmar sig. Förboka din bil och garantera därmed att du blir bland de första i Sverige att få köra nya fantastiska Peugeot 508.

Läs mer om kampanjen

Gör din Partner till Expert

Uppgradera din transportbil. Just nu får du en Peugeot Expert till samma låga pris som en Peugeot Partner. Ta chansen – gör din Partner till Expert!

Läs mer om kampanjen

Förenkla ditt transportbilsägande. Välj Peugeot Complete.

Med Peugeot Complete blir ditt transportbilsägande smidigt och tryggt. Ingen kontantinsats, inga plötsligt överraskande kostnader under avtalstiden och allt på en faktura.

Läs mer om kampanjen

Peugeotkortet

Men Peugeotkortet får du 4 månader räntefri delbetalning på alla inköp över 1.500 kr och många andra fördelar! 

Läs mer om kampanjen

Nya Peugeot 308

Nu är den här! Den nya Peugeot 308 har ett häftigare temperament än någonsin och ger en helt ny körupplevelse.

Läs mer om kampanjen

Nya Peugeot 5008 SUV

Väntan är över. Nu är den här. Nya Peugeot 5008 SUV är med sina kraftfulla och snygga linjer och med den senaste tekniken helt och hållet designad för att ge dig en exklusiv körupplevelse och större frihet. Välkommen in och provkör den hos oss!

Läs mer om kampanjen

Service 5+

Service 5+ är en service för din bil som är 5 år eller äldre. Service 5+ ger dig en rad fördelar i fråga om bättre ekonomi, större trygghet och bättre andrahandsvärde. Garanterat max pris 1.598* kronor för en kontroll av din bil. Då ingår byte av olja samt oljefilter.

Läs mer om kampanjen

Transportbilskampanj

Från proffs till proffs: med ett av marknadens bredaste utbud av transportbilar kan du hitta en modell som passar både dig och ditt företag. Just nu ingår utrustning upp till ett värde av 48 900 kr på våra populära modeller: Partner, Expert och Boxer.

Läs mer om kampanjen

Peugeot NOW Privatleasing

Kör en helt ny Peugeot, inget lån, ingen kontantinsats. Inga bekymmer, bara tanka och kör. Välkommen till Peugeot NOW Privatleasing – det enkla sättet att köra en helt ny Peugeot!

Läs mer om kampanjen

Alla älskar en vinnare

Nya Peugeot 3008 SUV röstades fram till Årets Bil 2017 för sin unika design, nyskapande interiör och fantastiska köregenskaper. Provkör den hos oss idag!

Läs mer om kampanjen

Prisgaranti på originalservice

Nu inför vi prisgaranti på vår originalservice, vilket betyder att du inte behöver betala mer för att besöka en riktigt bra auktoriserad verkstad.

Läs mer om kampanjen