Show menu

Peugeot 108

Pris från 129 900 kr

Privatleasing från 1 899 kr/mån

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Peugeot 108 är en småbil designad för ett liv i stadsmiljö. 108:ans kompakta storlek gör att du lätt kommer fram på trånga gator och parkerar snabbt och enkelt. Peugeot 108 finns både som sedan och cabriolet. Cabriolet versionen Peugeot 108 TOP! har ett fullt öppningsbart tak som gör att du kan njuta av utsikten över staden. Med Peugeot 108 får du en liten bil med maximal körglädje och låg bränsleförbrukning.

Peugeot 108 finns i flera olika utföranden. Välj den Peugeot 108 som passar dig för att få största nytta, nöje och körglädje! Välj mellan utrustningsnivåerna Active och City Line! tillsammans med Peugeots populära bensinmotor som levererar höga prestanda i kombination med lågt koldioxidutsläpp.

Välj till rätt utrustning

Anpassa din Peugeot 108 efter dina behov och önskemål genom att välja till rätt utrustning. Exempel på tillgängliga tillval är Active City Brake, Backkamera (integrerad i skärm), Fartbegränsare, Metalliclack, Mörktonad bakruta, Mörktonade sidorutor och mycket mer. Det kan förekomma att utrustning och tillval ändras med kort varsel, kontakta därför våra säljare för exakt specifikation.

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Peugeot 108Genom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Peugeothuset är med dig hela vägen

Att köpa en Peugeot är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Peugeothuset är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Peugeot. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Peugeot. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!