Show menu
Banner

Tjänstebilar och transportbilar i Eskilstuna


Välkommen till Peugeot företagsförsäljning

Vi är specialister på tjänstebilsfrågor och vagnparksupplägg. Vi skräddarsyr och erbjuder ett stort utbud av modeller för er företagspark.

Peugeot erbjuder ett brett modellprogram både vad det gäller personbilar (tjänstebilar och servicebilar) och transportbilar väl anpassade för företag. Våra bilar är klassledande gällande TCO (Total Cost of Ownership) genom konkurrenskraftiga priser, stabila och bra restvärden, bränslesnåla motorer och låga servicekostnader.

Våra dedikerade företagssäljare kan hjälpa dig med både kluriga frågor och skräddarsydda lösningar. Vi erbjuder förmånliga serviceavtal, tar fram lösningar för försäkring och finansiering, samt bistår med kompetens i skattefrågor. Kort sagt, vi hjälper alla företag, stora som små, att ta fram den bästa och mest kostnadseffektiva helhetslösningen för alla företagets bilar.

Peugeot Professional Center i Eskilstuna

Peugeothuset är certifierad som Peugeot Professional Center. Vi har specialiserade säljare som är proffs på transportbilar och vi har alltid minst 50 transportbilar i lager för dig att välja bland. Dessutom är vi självklart experter på att serva och reparera din Peugeot transportbil, så att du ska kunna ha din bil rullande så mycket som möjligt.

Har du frågor gällade tjänstebilar och transportbilar eller service, underhåll och reparationer av transportbilar? Inga problem, vi hjälper dig!  


Goran Savic
Företagssäljare
016-55 00 913
Mail 


Joachim Eriksson
Företagssäljare
016-55 00 920
Mail 


Johan Lundgren
Servicemarknadschef
016-55 00 917
Mail