Show menu
Banner

Prisgaranti på Originalservice

Vi är helt enkelt bäst på Peugeot, men det innebär inte att vi är dyrast. För att bevisa detta lämnar vi prisgaranti på vår Peugeot Originalservice. Du behöver alltså inte betala mer för att besöka proffsen i en auktoriserad verkstad. Vi garanterar dig det bästa priset när du behöver serva din Peugeot!

Om du mot förmodan hittar motsvarande service till ett lägre pris innan arbetet är utfört hos oss, så matchar vi den offerten. Offerten får vara max 14 dagar gammal och skall vara specificerad avseende material och arbete. För att garantin ska gälla måste den vara från en icke märkesbunden kedjeverkstad eller från en märkesbunden verkstad inom samma postnummer som vår auktoriserade verkstad. Garantin gäller ej plåt-, däck- eller glasreparationer.

Peugeot-teknikerna är specialiserade på Peugeot och har tillgång till den senaste tekniken, programvaran och specialverktygen för att på bästa sätt ta hand om din Peugeot. Peugeot originalreservdelar används alltid och du får en korrekt originalstämpel i serviceboken.