Show menu

Service och underhåll

Här hittar du information om service och underhåll för Peugeot. Regelbunden service och underhåll av din Peugeot är viktigt för att din bil ska vara säker och trygg ute på vägarna. En auktoriserad Peugeotverkstad är det absolut bästa verkstadsvalet för dig när din Peugot behöver service och underhåll – både vad gäller pris och kvalitet!

 

Vad letar du efter?

Instruktionsböcker

I instruktionsboken står allt du behöver veta om din Peugeot. Har du inte instruktionsboken i pappersform till hands så finns en digital version av instruktionsboken.

Uppdaterad navigation

Se till att du har de senaste uppdateringarna till navigationsutrustning i din Peugeot. Med uppdaterade kartor får du en bättre körupplevelse!

Peugeot Originalservice

En auktoriserad Peugeotverkstad är det bästa verkstadsvalet, du får både Peugeot originalreservdelar och originalstämpel i serviceboken.

Service 3+

Service 3+ är en servicetjänst som tar vid där nybilsgarantin tar slut. I Service 3+ ingår Årlig originalservice, Europatäckande vägassistans och Bilgaranti.

Service 5+

Service 5+ finns för din Peugeot som är 5 år eller äldre. Garanterat max pris för Service 5+ är 1.798 kr. I servicen ingår byte av olja samt oljefilter.

Peugeot 10+

Ta hand om din bil även om den är äldre. Peugeot 10+ är service för bilar äldre än 10 år där erfarna Peugeot-tekniker utför den viktiga oljeservicen.

Prisgaranti

Vi är helt enkelt bäst på Peugeot, men det innebär inte att vi är dyrast. För att bevisa detta lämnar vi prisgaranti på vår Peugeot Originalservice.

Peugeot Assistans+

I samband med att du servar din Peugeot i en auktoriserad Peugeotverkstad har du möjlighet att teckna Peugeot Assistans+ till det förmånliga priset 275 kr.

Peugeotkortet

Peugeotkortet gör det mer bekvämt och mer ekonomiskt fördelaktigt för dig som Peugeotägare. Du kan bl.a. dela upp din betalning räntefritt i 4 eller 10 månader.