Show menu
Banner

Peugeotkortet


Peugeotkortet är ett av bilbranschens förmånligaste betal-/kreditkort. Med Visakopplingen har du möjlighet att betala på alla ställen där VISA gäller i Sverige och övriga världen. Peugeotkortet erbjuder en valfri kredit på upp till 50.000 kr. Vår målsättning är att göra det bekvämare och mer ekonomiskt fördelaktigt för dig som Peugeotägare. Med ett Peugeotkort kommer du dessutom få ta del av fina förmåner och månadserbjudanden som är exklusivt riktade till dig som är innehavare av ett Peugeotkort. Bland annat får du alltid bonus* på alla dina inköp. Dessutom betalar du ingen årsavgift för ditt Peugeotkort.

Ett kort – alla fördelar

  • 4 månader räntefri delbetalning på alla inköp över 1.500 kr när du betalar med ditt Peugeotkort hos Peugeot.
  • Peugeotkort som kreditkort.
  • Du kan få upp till 55 dagars räntefri kredit.
  • Drivmedelsrabatt på Preem. 15 öre i rabatt per liter bensin, E85 och diesel. Gäller ej båtbränsle. Rabatterna gäller tills annat meddelas.
  • Peugeotkort med reseförsäkring.
  • Alltid bonus på alla dina inköp*.
  • Utbetalning av intjänad bonus.

Läs mer och ansök om Peugeotkortet >>

Du vet väl om att vi har prisgaranti på vår Peugeot originalservice? Därmed behöver du inte betala mer för att besöka vår auktoriserade verkstad, utan vi garanterar dig det bästa priset när du behöver serva din Peugeot. Om du mot all förmodan hittar likvärdig service till ett lägre pris innan arbetet är utfört hos oss, så matchar vi den offerten.
 


*Gäller ej på Preem där drivmedelsrabatt ingår.

*Offerten får vara max 14 dagar gammal och skall vara specificerad avseende material och arbete. För att garantin ska gälla måste den vara från en icke märkesbunden kedjeverkstad eller från en märkesbunden verkstad inom samma postnummer som vår auktoriserade verkstad. Garantin gäller ej plåt-, däck- eller glasreparationer.

Mer information och villkor för Peugeotkortet hittar du på Peugeot.se.