Show menu
Banner

Service


Peugeothuset är väldigt måna om våra kunder och vi vill alltid bistå med bästa möjliga service. Med stolthet kan vi meddela att vi 2013 såg resultatet av detta:

”I hård konkurrens bland landets Peugeot-serviceanläggningar har Peugeothuset i Eskilstuna korats till Årets Servicemarknad 2013. Verkstaden får utmärkelsen för ett excellent bemötande till nya och befintliga kunder.”

Personalens brinnande engagemang och breda kunskaper har grundlagt framgångarna. Ingenting kunden kräver är konstigt, jobbigt eller för svårt för oss. Effektiviteten och kvaliteten på våra arbeten är något vi värdesätter högt och är stolta över. Kontakta oss om du har några frågor!

Receptionen

I vår servicereception hittar du Karin, Johan och Anna. De ansvarar för att din Peugeot blir servad eller reparerad på ett korrekt sätt. Vi monterar givetvis alltid Peugeot originaldelar för att din bil skall fungera så bra som möjligt. Ring gärna till dem 016-55 00 926, eller använd vårt bokningsformulär för ett prisförslag. Det är förmodligen billigare än du tror. Vi hör av oss till dig när vi mottagit din bokning.

Kvalitet

Som ett led i vår kvalitetssäkring utbildar vi våra mekaniker kontinuerligt för att de alltid skall vara uppdaterade på allt som gäller din Peugeot. Det ska kännas tryggt att lämna bilen på verkstad.

  • Vi är medlemmar i MRF och följer alltid ”Verkstadens Reparationsvillkor”, vilka är framtagna i samråd mellan bransch och konsumentverket. Läs mer om MRF:s reparationsvillkor.
  • Vi är godkända av flera försäkringsbolag för att arbeta med glas, både reparation och byte.
  • Vi arbetar med AC och har de tillstånd/licenser som krävs för detta.
  • GoodYear